ÎNSCRIE-TE ACUM

ACORDAJUL eveniment offline

Lucrul cu energia: mișcări, sunete, cuvinte vindecătoare
Cântăm, dansăm, declarăm, folosim vibrația cuvintelor, intrăm în ritm, creăm vortex-uri de energie și ne acordăm la Forța Vieții
Write your awesome label here.

Ce include?

Evenimentul se desfășoară fizic în data de 01 august 2022 în satul Dâmbovicioara, județul Argeș în Sala Multivalentă. Satul este  amplasat în culoarul Rucăr-Bran, o zonă de munte pitorească la intrarea in Rezervația Naturală Piatra Craiului.

la ce oră?

 evenimentul durează 3 ore, de la 11:00 la 14:00

Dr Sorina Soescu

evenimentul este susținut de Dr Sorina Soescu trainer cu multiple specializări și autor de carte

Unde mă pot caza?

Opțiuni de cazare în zonă, Pensiunea ”La Ionică” vis-a-vis de Sala Multivalentă unde se va desfășura evenimentul (locație recomandată de Monica Petre organizatoarea evenimentului)

Ce pot face membrii familiei mele cât timp eu sunt la eveniment?

Organizăm pentru cei care doresc o excursie pe munte însoțită de personal calificat de la Salvamont Argeș (preț aproximativ 50 lei)

MANUALUL FEMINA autor Sorina Soescu

În cadrul evenimentului va fi disponibil în varianta tipărită și va putea fi cumpărat . Manualul este materialul care a strâns informația integrată și procesată de grupului de femei cu care Dr Sorina Soescu lucrează.

Ce aduc cu mine?

o saltea de yoga/pilates, un carnețel și pix (pentru notițe), o minte relaxată și o inimă deschisă
“Miracolul este o întâmplare unică a unei vieți trăite în minte și normalul zilnic al unei vieți desfășurate în corp. Corpul uman este un miracol al biologiei, templu de lumină și sursă de potențial/energie. Folosirea mișcărilor, sunetelor și cuvintelor vindecătoare, asociate cu intenția grupului pentru direcționarea eficientă a energiei create duce la vindecarea individuală și colectivă. Vă invităm să experimentăm împreună acordajul cu Natura, la frecvențe vibraționale diferite , prin intermediul posibilităților corpului fizic. ACORDAJUL este abilitatea naturală a fiecăruia și moștenirea noastră umană. O revendicăm și o trăim împreună într-un loc de putere și într-o zi specială a anului: mijlocul verii, vechea sărbătoare celtică Lughnasa, ziua de mijloc dintre Solstițiul de vară și Echinocțiul de toamnă   ”
Dr Sorina Soescu
CE VOM FACE PRACTIC ?

TEHNICI ȘI INSTRUMENTE 

Write your awesome label here.

EXPLICAREA CONCEPTULUI DE ”ENERGIE”

Explicarea conceptului de ”energie” așa cum este definit în Manualul Femina. Mișcarea corpului în mod eficient, pentru centrare, prezență și acumulare de energie (dans, mișcare, exerciții cu corpul fizic). 
Write your awesome label here.

TEHNICA MAINI VINDECĂTOARE

Lucrul personal și împreună cu alți parteneri (pentru percepția directă a energiei în corp). Predarea și exersarea de cuvinte, afirmații și expresii care activează prezența și cresc energia.
CINE SUNT CO-ORGANIZATORII?

EVENIMENT FEMINA

Grupul de femei FEMINA sunt participante la acest eveniment, rolul lor este de a prezenta ateliere creative pentru persoanele care decid să se alăture. Lucrul cu energia este o modalitate de a potența creativitatea, tehnică de descoperire și exersare a predilecției. Arta vindecătoare - expoziție pe holurile sălii de produse artistice (doamnele din grupul Femina și invitații), produse locale, produse surpriză. 
Patrick Jones - Course author

Evenimentul ACORDAJUL
- să ne amintim-

Created with