29 august - 01 septembrie 2024

ANCORA IN FEMININ Retreat in Piatra Craiului la Dor de suflet

Monica Petre

Coach si creator de joc

Mariana Burlacu

Yogi si THETA Healing trainer

DOR DE SUFLET

Casa de oaspeți, Dâmbovicioara, Județul Argeș
www.dordesuflet.ro
Sufletului unei femei este hrănit de natură, armonie, creativitate, flexibilitate, blândețe, dar si neînduplecare, necunoscut si răbdare.

Sat Dambovicioara, Argeș

Rezervația Naturală Piatra Craiului

Ce include? Ce nu include?

  • 3 zile de lucru în sală și în natură
  • exerciții fizice blânde din yoga
  • yoga vocal - deschide-te 
  • drumeții în natură
  • șezători cu Monica - energia feminină și energia masculină 
  • nu include cazare, masă și transport

Sala multifuncțională din mijlocul satului

Lucrul în sală va avea loc într-o clădire amplasată în mijlocul satului, vis-a-vis de Pensiunea La Ionică, pensiune pe care o recomand cursantelor care doresc o cazare cu partenerul sau membrii familiei. Tel manager pensiune -0744/424959

Cazare la Dor de suflet

 Pentru doamnele care vin neînsoțite cazarea și masă în DOR DE  SUFLET este oferită în cele 2 două locații disponibile. Mai multe informații pe site www.dordesuflet.ro sau la telefon Monica Petre 0729/019252

Program retreat

Cu ce pleci din tabără?
 
- exerciții de mișcare blândă adaptate energiei feminine
- exerciții de respirație, deschide-te
- tehnici de eliberare emoțională - LET IT GO
- tehnici de meditație prin  mișcare 
- tehnici de meditație prin voce
- tehnici de eliberare și conectare cu vocea interioară cu ajutorul chanting-ului
- conexiune cu natura, vindecare 
- conexiune cu energia feminină, șezători cu Monica 
- ritualuri și tradiții acolo unde s-au născut- la sat
- energia feminină și energia masculină- ce sunt și cum se manifestă 
- ce este un cuplu? - o altă perspectivă
- conexiune cu alte femei dornice să se dezvolte
- conexiune cu trainerii și cu o comunitate de femei care împărtășesc din experiențele vieții în corp de femeie 
- stabilirea de intenții pentru următoarea jumătate a anului

 

JOI -29 AUGUST 2024

14:00 -18:00- Sosire
18:00 -19:00- Cină
19:00- Ritualul FOCULUI și să ne cunoaștem

SAMBĂTĂ -31 AUGUST 2024

08:00 -09:30- Încălzire chanting meditație prin mișcare Osho
10:00 -11:00- Mic dejun
11:00 -13:00- Odihnă și relaxare
13:00 -14:30- LET IT GO -tehnică de eliberare
14:30 -16:30- Conexiune cu inima prin mâini
16:30 -18:00- Șezători cu Monica
18:00 -19:30- Cultivarea energiei yin chanting
19:30 -Cină

VINERI -30 AUGUST 2024

08:00 -09:30- Salutul soarelui -tehnici yang
10:00 -11:00- Mic dejun
12:00 -14:30- Conectare cu natura și drumeție
14:30 -16:30- Program de voie
16:30 -18:00- Șezători cu Monica
18:00 -19:30- Cultivarea energiei yin chanting
19:30 -Cină

DUMINICĂ -01 SEPTEMBRIE 2024

10:00 -11:00- Mic dejun
12:00 -14:30- La revedere

Consultații private

Mariana Burlacu este Terapeut Theta și Recall Healing acreditat și pe parcursul taberei, atunci când programul permite, oferă consultații private.
Lasă-mi un mesaj la secțiunea comunitate, pe platformă dacă dorești să beneficiezi de experiența Marianei. 

discount-ul 

Discount-ul acordat este disponibil pană la data de 30 iulie 2024

Ai încă neclarități ? 

Unde mă pot caza?
Unde pot servi masa?

Participantele  la retreat, neînsoțite de partenerii sau copii, se pot caza la Casa de oaspeți Dor de suflet.
Există 2 locații DOR DE SUFLET pentru mai multe detalii Monica Petre 0729/019252 și pe site www.dordesuflet.ro. În locațiile DOR DE SUFLET se oferă masă în regim de demipensiune cu meniu ovo-lacto vegetarian.
Participantele însoțite se pot caza la pensiunile turistice din satul Dâmbovicioara:
 Pensiunea Cerbul - are și restaurant -Adina Ochi 0744313098
 Pensiunea La Ionică -  are loc amenajat pentru preparare și servirea mesei de către oaspeții- Doruța 0744424959 . 
Ambele pensiuni sunt în apropiere de locația DOR DE SUFLET și Sala multifuncțională unde se vor desfășura orele de lucru.

Politica de returnare?

În cazul în care după efectuarea plății un eveniment neprevăzut apare și nu mai poți ajunge la eveniment. Scrie-mi si vei primii banii retur, mai puțin costurile de comision bancar și costurile aplicației STRIPE privind decontarea cu cardul, dacă anunți cu pană la 7 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului. În ultimele 7 zile se va returna 50%, restul costurilor vor acoperii cheltuielile de organizare corelate cu numărul de persoane înscrise.

Cine este organizatorul?

SC EDUVISION LEARNING.SRL companie privată înregistrată în satul Dâmbovicioara, Județul Argeș. 
Obiectul de activitate este -8559 -Alte forme de învățământ
Detalii de contact:
office@eduvisionlearning.ro
Monica Petre - 0729019252

Pot obține factură?

Da, platforma E-Vision emite automat factură pentru participanții la curs. Datele pe care le-ai completat la înregistrarea pe platformă sunt datele pe care va fi emisă factura.
Pentru cazare și masă sunt entități separate, acesta este motivul pentru care este nevoie să vorbești cu persoana cu care stabilești detaliile.
Cine sunt trainerii?

Mariana Burlacu

Mă mișc prin viață îmbrăcând mai multe forme, precum un cameleon. Prioritatea în prima parte a vieții a fost formarea unei cariere profesionale stabilă, în domenii pragmatice (cu cifre, documente și tabele, legislație, săli de ședințe și de curs), ulterior mi-am dorit să înțeleg cum funcționează mintea mea, detașată de angrenajul profesional. Mi-am încheiat (conform nevoilor mele) specializările în domeniile în care încă activez, cu plăcere (contabilitate, fiscalitate, juridic și audit), ulterior atenția mea s-a îndreptat către dezvoltare personală și psihologie, spre autocunoaștere. 
Aș minți să spun că a apărut schimbarea instantaneu... nici vorbă...citez un minunat mentor: ”Schimbarea nu este un eveniment, este un proces.”
Adevărata transformare a venit atunci când Universul a decis să mă zdruncine, 1+1 nu mai făcea 2.Astfel au început căutările, iar căutările mele m-au împins pană a mă specializa și în domenii ce au legătură cu mintea noastră, cu alegerile noastre, și de ce nu ...cu viitorul nostru. 
Am împletit filozofia și principiile de viață cu practica fizică, specializând-mă și în practica Yoga, aceea cale care mi-a explicat cel mai bine legătura dintre minte-corp și partea noastră cea mai subtilă și sensibilă, esențialul nostru ”eu”-Spiritul. Astfel că am devenit instructor Yoga.
Îmi place să glumesc ori de cate ori am ocazia, dar ”rămân cu picioarele pe pământ”. Chiar dacă înțeleg calea, sunt conștientă că nu voi atinge iluminarea în viața asta.☺
Am îmbinat înțelegerea holistică cu cea științifică, ”șlefuindu-mi ”cunoștințele în cursuri și mentorate cu profesori minunați. Am identificat că, deși ambele tratează din perspective diferite, dau același înțelesuri modului în care anumite experiențe trăite de către noi sau de către părinții noștri ne afectează mai mult sau mai puțin în viață.
Reușesc să îmbin mai multe metode având certificări multiple Consilier Dezvoltare Personală (Life Coach la nivel de identitate personală), Terapeut Theta Healing (Theta Healing Institute of Knowledge-SUA) și Recall Healling (Recall Healing by Gilbert Renoud-Canada) și astfel reușesc să îmbunătățesc starea ta fizică și mentală, atitudinea fată de evenimente mai puțin plăcute din viață, îți pot prezenta o abordare mai flexibilă și, mai ales, o abordare introspectivă, care să te facă să înțelegi ”de ce-urile?” din viața ta, să identifici și să renunți la convingeri limitative, să-ți îmbunătățesc viața în ansamblu.
Te aștept oricând la mine pe canapea sau pe saltea, să luăm cate o ”Baghetă magică” și să găsim ”Aha-uri” și căi de conștientizare și transformare împreună!
 
Patrick Jones - Course author
Cine sunt trainerii?

Monica Petre

Povestea mea se schimbă în funcție de momentul în care o împărtășesc, la acest moment înțeleg diferit evenimentele vieții mele. 
Tot ce s-a întâmplat a fost menit pentru mine, sunt ceea ce sunt datorită sumei de evenimente și decizii pe care am ales să le fac, unele conștiente și alte mai puțin conștiente.
În prima parte a vieții scopul  meu principal a fost să-mi întemeiez o familie, să fiu soție și să fiu mamă așa cum văzusem la strămoașele mele. Tot la ele am văzut faptul că era greu ca femeie, iar în ochii mei de copil dar și datorită poveștilor spuse de femeile din jurul meu am ales că este mai ușor să fi bărbat. Așa am creat unul din conflictele importante din interiorul meu, am trăit în corp de femeie, dar am exersat și practicat permanent energia masculină.
Pană la vârsta de 40 ani aveam ce mi-am dorit, o familie, 2 copii minunați fiecare cu manifestările și nevoile specifice, un soț minunat cu nevoile și manifestările specifice, un job minunat profesionist în domeniul financiar-contabilitate și senior manager într-o multinațională, financiar eram mulțumită, se poate spune că am primit tot ce mi-am dorit.
Ce nu am înțeles este energia feminină și nevoile corpului meu de femeie. 
La vârsta de 42 ani am experimentat sindromul de oboseală cronică și epuizare și am intrat la menopauză.
Șamanii spun că atunci când tot ceea ce știai nu mai are sens ”s-a închis lumea”. Adică lumea așa cum o știam eu se terminase, aveam nevoie să găsesc o altă lume, cu alte cuvinte schimbarea lentilei prin care priveam, schimbarea perspectivei. 
 Eu știu că oamenii nu se schimbă, dar își pot transforma propria energia prin puterea gândului pur născut din suflet.
Biologia urmează energia !
Căutările mele au început acum 10 ani și nu se vor opri ... acum știu că nu știu, dar am avut o mulțime de conștientizări în această minunată și dificilă călătorie.
Aceste Aha-uri sau conștientizări vreau să le împărtășesc cu tine în timpul Sezătorilor.
Am întâlnit oamenii care au reușit să mă inspire, astfel am putut să mă deschid și să primesc informația pe care o aveau de oferit.
Prof Florian Colceag mi-a fost ghid, de la dansul am învățat ”Gândirea trivalenta- ieșirea din dualitate”, cu Alexandru Antonie am călătorit în cursul de formare ”Coach și trainer autorizat”, Dr Sorina Soescu este una din surorile cu care călătoresc și acum prin domenii vieții: sănătate, relații, educație, editare de carte etc.
 Mulțumesc că alegi să îți fiu ghid în această călătorie!
Patrick Jones - Course author
Created with