ÎNSCRIE-TE AZI

CONVERSAȚII PE CALEA SUFLETULUI - FLORI BACH

Dr Sorina Soescu

Mentor FEMINA, medic, scriitoare și Călătoare pe Calea Sufletului prin terapii blânde cu corpul fizic

Antonela Mănăilă

Călătoare pe Calea Sufletului prin îngrijirea părinților

Monica Petre

Creatorul jocului și călătoare pe Calea Sufletului prin tradițional
Remediile florale Bach aduc atenția asupra sufletului nostru, emoțiile

Ce include seminarul?

  • miercuri 02.03.2022 
  • de la ora 19:00 - 21:00
  • 2 ore de zoom live 
  • înregistrare disponiobilă
  • timp de 3 luni pe platformă

terapie remedii flori BACH 

Când lucram cu remediile dr BACH, ignorăm simptomul și ne uităm, în schimb, la rădăcina emoțională a problemei. Atunci când combinăm până la 6 sau 7 remedii, odată într-un amestec personalizat (putem crea peste 200 milioane de amestecuri), fiecare potrivindu-se cu nevoile specifice ale unei persoane. După cum a spus dr Bach, tratăm persoane nu boala.

Blând ca florile și consecvent ca Mama Natură

 Administrarea remediilor potrivite restabilește echilibrul întregii ființe, ceea ce în schimb ajută corpul să folosească abilitatea sa naturală de a învinge boala. Remediile acționează bine în combinație cu alte forme de tratament care vizează mai mult partea fizică, ca urmare un tratament alopat ar ține sub control efectele ulcerului stomacal, în timp ce remediile vor ajuta persoana să trateze îngrijorarea care a cauzat ulcerul într-o primă instanță. 
DR SORINA SOESCU ȘI INVITAȚII

DR SORINA SOESCU ȘI TERAPIA CU FLORI BACH

Dr Sorina Soescu este o călătoare pe Calea Sufletului prin curiozitatea, deschiderea și consecvența cu care a căutat alternative potrivite și personalizate pentru pacienții ei de la cabinet de-a lungul a mai bine de 30 ani, timp în care a consultat mii de oameni. În portofoliul de abilități pentru exercitarea profesiei de medic a ales să includă terapii alternative (gemoterapia, apifito terapia, homeopatia, acupunctura, remedii flori Bach etc) deoarece a înțeles puterea corpului fizic și capacitatea acestuia de regenerare atunci când pacientul și medicul sunt o echipă în demersul de vindecare. 
Patrick Jones - Course author

ACCES ZOOM SESSION

Created with