GUSTOS SI SIMPLU!

 • Dr Sorina Soescu si Monica Petre
 • Despre relațiile conjugale folosind bucătăria
 • 1+7 seminarii
 • 16 ORE de zoom live si înregistrarea disponibilă
 • BONUSĂM PLATA INTEGRALĂ
Write your awesome label here.

VĂ PROPUNEM 1+7 SEMINARII ȘI EXERCIȚII PRACTICE

Write your awesome label here.
 • Poți achita integral pană pe 26 octombrie 2021, primul seminar este gratuit
 • Vrei să vezi toate modulele din seria PĂTRATUL STABILITĂȚII, îți oferim un preț special de 90 RON/modul
 • Plătești integral, primești CADOU modulul 1 din seria PĂTRATUL STABILITĂȚII
 • Exercițiile practice le facem împreuna pe grupul de FB - GUSTOS SI SIMPLU!
 • Dacă ai participat la seria PĂTRATUL STABILITĂȚII primesti CADOU un e-book scris de Dr Sorina Soescu
 • ATELIER DE PAINE CU MAIA SĂLBATICĂ este deja disponibil pe platformă, dacă ai întrebări Monica Petre este alături de tine! 
SERIA DE SEMINARII DIN 20 OCTOMBRIE 2021 - 16 NOIEMBRIE 2021

GUSTOS SI SIMPLU!

TOATE RELAȚIILE CONJUGALE TREC PRIN DORMITOR ȘI STAU ÎN BUCĂTĂRIE
 •  GUSTOS ȘI SIMPLU! - seminarul 1  -  20 octombrie 2021 ora 19:00-21:00

 • SUNTEM CEA CE MANCĂM !  ÎN ACEST SEMINAR VOM DISCUTA DESPRE MODUL ÎN CARE FARFURIA INFLUENȚEAZĂ BIOLOGIA. 
  GUST - UN CUVANT SIMPLU . LA O SCURTĂ CĂUTARE ÎN DICȚIONAR VEDEM O MULȚIME DE EXPRESII ÎN CARE ESTE FOLOSIT ”BUN GUST”, ”DE PROST GUST ”, ”A DA DE GUST” ȘI NU SE REFERĂ DOAR LA MANCARE.
  CU ALTE CUVINTE GUSTUL NE DEFINEȘTE, CUM AJUNGEM SĂ AVEM ”BUN GUST”? FOLOSIM GUSTUL PENTRU A NE ALEGE PARTENERUL?DAR ÎN ALTE MOMENTE ALE VIEȚII NOASTRE? ÎN ACEST SEMINAR VOM VORBI ȘI DESPRE SIMPLU ȘI NU ÎNSEAMNĂ SĂRAC. ”SIMPLITATEA O COMPLEXITATE REZOLVATĂ” - BRANCUȘI DEFINEA FILOZOFIA LUI DE VIAȚĂ.
  VĂ PROPUNEM UN PROGRAM DE 7 SEMINARII ÎN CARE SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ NE DESCOPERIM GUSTUL ÎN FARFURIE ȘI ÎN VIAȚĂ.

   CONFLICTE ÎN FARFURIE, CONFLICTE ÎN CUPLU! - seminarul 2 - 26 octombrie 2021 ora 19:00-21:00

 • CONFLICTUL ESTE BENEFIC, CEA CE NU PUTEM DIGERA NE VORBEȘTE DESPRE NOI! ALIMENTELE AU ȘI ELE REGULI DE DIGESTIE ȘI ABSORBȚIE. DR SORINA SOESCU ARE O VASTĂ EXPERIENȚĂ ÎN CEA CE PRIVEȘTE NUTRIȚIA DIN PERSPECTIVA SĂNĂTĂȚII ȘI NE AJUTĂ SĂ ÎNȚELEGEM CE MANCĂM ȘI CAND MANCĂM.MONICA PETRE NE ÎMPARTĂȘESTE EXPERIENȚA PERSONALĂ PRIVIND SCHIMAREA ALIMENTAȚIEI.
   VORBIM ȘI DE ALINAȚE IN FARFURIE, DAR ȘI ALIANȚE IN CUPLU. CO-OPERAREA INTELIGENTĂ ESTE CHEIA REUȘITEI IN CUPLU, DAR ȘI ÎN FARFURIE.

   GESTIONAREA GUNOAIELOR SI REZIDUURILOR! - seminarul 3 - 28 octombrie 2021 ora 19:00-21:00

 • EXTERIORUL DEFINEȘTE INTERIORUL! ESTE O AXIOMĂ PE CARE O PUTEM ANALIZA PENTRU FIECARE ASPECT AL VIEȚII NOASTRE, DAR ÎN MOD SIGUR ESTE EVIDENTĂ ATUNCI CAND VORBIM DE REZIDUURI ȘI GUNOAIE. CE FACEM NOI OAMENII AZI LA NIVELUL PLANETEI, ACELAȘI LUCRU NE FACEM ȘI NOUA ÎN PLANETA INTERIORĂ NUMITĂ CORP. 
  VĂ PROPUNEM SĂ ÎNȚELEGEM ÎMPREUNĂ TEHNICI PENTRU A NE PĂSTRA CORPUL CURAT, CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT SĂ TE ÎNGIJEȘTI, REGULI ALE DETOXIFIERII.

   OCAZII SPECIALE ÎN BUCĂTĂRIE ȘI ÎN CUPLU! - seminarul 4 - 02 noiembrie 2021 ora 19:00-21:00

 • DE MII DE ANI OAMENII ONOREAZĂ EVENIMENTELE DIN VIAȚA LOR, ACESTE MOMENTE SUNT PIETRE DE HOTAR PENTRU A ÎNTELEGE VIAȚA. CUM ÎNTELEGEM SĂ ONORĂM, CARE PARTE DIN NOI ESTE PRIORITIZATĂ: TRUPUL, MINTEA SAU SUFLETUL? 
  FĂ RAI DIN CE AI! O VECHE VORBĂ BĂTRANEASCĂ PRIN CARE ALEGEM SĂ SĂRBĂTORIM FIECARE ZI, SĂ ONORĂM VIAȚA DIN NOI SI DIN JURUL NOSTRU.

   GESTIONAREA COMUNICĂRII ÎN BUCĂTĂRIE ȘI ÎN CUPLU! - seminarul 5 - 04 noiembrie 2021 ora 19:00-21:00

 • PENTRU A COMUNICA ESTE ESENȚIAL SĂ INTENȚIONĂM COLABORAREA, CO-OPERAREA INTELIGENTĂ, SĂ ÎNTELEGEM COMUNICAREA CA FIIND ENERGIA DIN SPATELE CUVINTELOR.
  AVEM GUSTURI, NEVOI SI DORINȚE DIFERITE. AM ÎNVĂȚAT ÎN SERIA DE WEBINARII ”PĂTRATUL STABILITĂȚII” CĂ BĂRBAȚII ȘI FEMEILE SUNT FIINȚE DIFERITE , DAR COMPLEMENTARE. AM ÎNȚELES CARE SUNT ACESTE DIFERENȚE, TOT DR SORINA SOESCU NE ÎNVAȚĂ CUM PUTEM SĂ ARMONIZĂM ACESTE DIFERENȚE PENTRU A LUCRA IN FAVOAREA NOASTRĂ.
  CE ZICEȚI DE OBICEIUL STRĂMOȘESC DE ÎNCHINARE A BUCATELOR, IAR FEMEILE SPUNEAU RUGĂCIUNI ATUNCI CAND PREGĂTEAU MANCAREA ?DAR DE ACELA ÎN CARE OAMENII SPUNEAU O RUGĂCIUNE ÎNAINTE DE A SE AȘEZA LA MASĂ? OAMENII DE STIINTA ( MASARU EMOTO - MESAJE DE LA APĂ ȘI DE LA UNIVERS) AU DESCOPERIT CĂ ENERGIA CUVANTULUI INFLUENTEAZA CHIMIA APEI. PĂMANTUL SI OMUL SUNT 70% APA.

   NEVOILE CORPULUI FEMININ, NEVOILE CORPULUI MASCULIN! - seminarul 6 - 09 noiembrie 2021 ora 19:00-21:00

 • BĂRBATUL ESTE SOARELE, FEMEIA ESTE LUNA! TOT IN SERIA DE WEBINARII ”PĂTRATUL STABILITĂȚII” AM ÎNVĂȚAT DESPRE CE NEVOI DE BAZĂ AU FEMEILE ȘI CE NEVOI DE BAZA AU BĂRBAȚII. 
  CONSTRUIM FARFURIA ÎN ARMONIE CU ACESTE NEVOI, EL ONOREAZĂ MIȘCAREA, DINAMICA , EA ONOREAZĂ CUIBUL, PUII. 
  FEMEIA ESTE O FIINȚĂ CICLICĂ ȘI AȘA SUNT ȘI NEVOILE EI ALIMENTARE ȘI EMOTIONALE. VORBIM DESPRE MENIUL UNEI FEMEI IN FAZELE LUNII: FOLICULARĂ,OVULAȚIE, LUTEALĂ ȘI MENTRUAȚIE.

   MANAGEMENTUL PLICTISELII! - seminarul 7 - 11 noiembrie 2021 ora 19:00-21:00

 • CREATIVITATEA ESTE CHEIA! SUNTEM FIINȚE ALE OBICEIURILOR, DAR DEASEMENEA ȘTIM  SĂ NE ADAPTĂM , DECI EVOLUĂM. ESTE ACELAȘI JOC AL VIEȚII, METABOLIC ȘI SUSTENABIL, EFORT ȘI ODIHNĂ, HRANĂ SI POST, FEMININ ȘI MASCULIN. 
  PENTRU A CREA UN JOC NOU AVEM NEVOIE DE AUTENTICITATE, CEVA CU CARE VENIM PE ACEST PĂMANT. CHIAR DACĂ AM PIERDUT O PARTE DIN EA ÎN PROCESUL SUSȚINUT DE DRESAJ NUMIT EDUCAȚIE, AVEM PUTEREA SĂ O RECAȘTIGĂM CONȘTIENT. 
  CARE SUNT PREDILECȚIILE MELE, CE ȘTIU SĂ FAC CEL MAI BINE ȘI CU BUCURIE? ÎNVĂTĂM SĂ REDESCOPERIM CREATIVITATEA DIN AUTENTICITATE.

   SECRETE NESPUSE! - seminarul 8 - 16 noiembrie 2021 ora 19:00-21:00

 • SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ AFLAȚI SECRETELE UNEI DIETE OPTIME? DR SORINA SOESCU ARE O VASTĂ EXPERIENȚĂ PERSONALĂ PRIVIND EFECTELE ALIMENTELOR ASUPRA CORPULUI . AVEM DEASEMNEA EXPERIEȚE PERSONALE ÎN RELAȚII CONJUGALE DE APROAPE 30 ANI ȘI SUNTEM PREGĂTITE SĂ ÎMPĂRTĂȘIM DIN LECȚIILE ÎNVĂȚATĂ.
  DIALOGUL ESTE CEA CE NE DORIM SĂ AVEM ÎN ACEST GRUP ȘI SĂ CREȘTEM ÎMPREUNĂ PRIN ACESTĂ SEZĂTOARE NUMITĂ GUSTOS SI SIMPLU!
Created with