Evenimentul are loc în 
SAT Dambovicioara, JUDETUL Argeș

Tabăra FEMINA eveniment offline
”acordajul cu forța vieții„

Un proiect despre femei și feminin într-o locație de vis. Despre locație află mai multe www.dordesuflet.ro site-ul unde Monica Petre ghidul tău si-a deschis sufletul și a împărtășit mai multe din frumusețea locului .
Write your awesome label here.

Tabăra FEMINA

 • Ghidul:Monica Petre
 • Lucrăm în sală, dar și în natură
 • 6 sesiuni a cate 3 ore  în 3 zile
Write your awesome label here.
Ce trebuie să ai la tine !
Această tabără este destinată oricărei femei care își dă voie să experimenteze viața altfel decât a fost învățată.
 • o saltea de yoga sau fitness
 • o rochie 
 • papuci de plajă

Dă-ți voie să faci diferit

În energia feminină reușita este legată de alegerea momentului potrivit. În Tabăra Femina alegem ziua de luni ca fiind ziua în acord cu astrul energiei feminine , LUNA. Declarăm ziua de luni ziua femininului.

Dă-ți voie să vii singură sau cu familia

Ne cazăm duminică 21 august, atunci când de obicei se eliberează locațiile, putem veni singure sau împreună cu familia. 

Ce include/ nu include tabăra FEMINA?

 • 18 ore de lucru în sală și în natură 
 • nu include cazare și masă
 • ritualuri și tehnici de conexiune cu energia feminină
 • conexiunea cu cele 4 elemente ale naturii
 • participantele vor primi cadou MANUALUL FEMINA

”Sală multifuncțională din Sat Dâmbovicioara”

În mijlocul satului Dâmbovicioara se află Sala multifuncțională , acolo este amenajată și sala de curs. În prețul taberei sunt incluse fructe, apă vie și cafea puse la dispoziția participantelor .
Sala se situează vis-a-vis de Pensiunea „La Ionică” recomandată de Monica Petre pentru cazarea participanților.  

Manualul FEMINA

 Este scris de Dr Sorina Soescu împreună cu grupul de lucru FEMINA, din care fac parte și eu gazda ta Monica Petre. M-am antrenat și mi-am descoperit feminitatea alături de mai multe doamne minunate din grupul pe care l-am numit FEMINA (vei descoperi semnificația titlului în manual).
Recomand ca participante să se cazeze începând de sâmbătă seara, deoarece duminică la prima oră începem. Pensiunea ”LA IONICĂ ” este recomandarea mea pentru cazare în satul Dâmbovicioara. 
20 august 2022
Ne întâlnim la ora 10:00 în sala de curs pentru  sesiunea ”să ne conectam cu energia” explicăm conceptul și simțim prin mișcare împreună cu Dr Sorina Soescu. Ieșim în natură și  ne conectăm cu elementul APA. Ritual de curățare în apa raului. 
21 august 2022
Ne întâlnim la ora 10:00 în sala de curs pentru  sesiunea ”să ne conectam cu energia” explicăm conceptul și simțim prin cerc de zeițe cu plate și flori. Avem pauză între 13:00 si 16:00. Ne revedem la ora 16:00 pentru ieșirea în natură, conexiunea cu elementul AER. 
22 august 2022
Ne întâlnim la ora 10:00 în sala de curs pentru  sesiunea ”concluzii și rămas bun” 
23 august 2022
EVENIMENT SPECIAL ÎN TABĂRA FEMINA

21 august - sesiune live cu Dr Sorina Soescu

În data de 21 august, vom petrece prima zi din tabăra ghidate de Dr Sorina Soescu. Acest eveniment special este un traseu inițiatic ce implica sesiuni în sala de curs și conexiunea cu energia, dar și ieșire în Natura cu spălări ritualice în apa rece de râu de munte. Ritualuri de libație (spălare sacră, intenționată) este o declarație de auto-curățenie asemănătoare cu ritualurile religioase tip botez și binecuvântare a apei.

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

ritualuri

în fiecare zi ne vom conecta cu părți din noi prin diferite ritualuri, iar spațiul de siguranță și acceptare pe care îl vom construi împreună ne va permite fiecăreia să avem conștientizările de care avem nevoie în procesul de vindecare

elementele primordiale

vom fi împreună într-o zonă de munte înconjurate de natura sălbatică a rezervației, iar conectarea la elementele primordiale apa, focul, aerul și pământul o vom face în conexiune directă cu acestea 

cuvintele și mișcare

femeile sunt stăpânele cuvintelor, vom folosi binecuvântările, cuvintele binevoitoare, urârile pozitive și intențiile neînduplecate pentru a ne ghida în lucrul cu energia. Tot ele sunt și stăpânele mișcărilor, vom mișca energia

tehnici și instrumente

învățăm să folosim instrumente și tehnici puternice (prezentate in Manualul FEMINA scris de Dr Sorina Soescu), o tehnică importantă pentru energia feminină este ”dansul”„  ..... de ce avem nevoie să fim stăpânele acestei tehnici
Write your awesome label here.

suntem împreună

Suntem un grup restrâns de femei care își propun să lucreze cu energia, facem totul împreună. Poți alege să servești cina în stil FEMINA , meniul este bazat pe legume si cereale : supe creme, pâine cu maia, legume și leguminoase, salate . Prețul este 50 lei/ persoană.
Write your awesome label here.

Locația satul Dambovicioara, județul Argeș

Află mai multe despre locație, intră pe site www.dordesuflet.ro află mai multe despre legătura pe care o are ghidul tău Monica Petre cu acest loc de putere
Write your awesome label here.

Ai întrebări?

Scrie-mi la email office@eduvisionlearning.ro sau sună-mă 0729019252
Write your awesome label here.

Ghidul și gazda ta!

Monica Petre este numele meu și vom lucra împreună . Am peste 7 ani de formare în lucru cu metoda gândirii trivalente alături de Prof Colceag, formare de coach și lucrul cu energia alături de dr Sorina Soescu.
CUNOAȘTEȚI GAZDA

Portalul Leului

Tabăra Femina august 2022 va fi sub energia Portalului Leului ce începe în 08.08 și se termină pe data de 22 .08 perioada în care ne vom lansa intenția de creștere personală. Este o aliniere astrală care facilitează energia evoluției personale dacă alegi să lucrezi PENTRU TINE. 
Suntem creați să fim autentici , acum este un moment perfect să ne reamintim de propriile puteri și daruri. Acest portal energetic facilitează și potențează descoperirea puterii personale, femeile au acest dar în tot cea ce înseamnă energia feminină : îmbrățișarea necunoscutului, creativitatea, flexibilitatea și emoțiile
Patrick Jones - Course author

Course Lessons

Created with