Alătură-te acum!

Timp pentru gândire - noi orizonturi în lumea de azi

Când timpurile sunt incerte căutăm să ne raportăm la cei care știu, pot, fac, inspiră!
O discuție despre orizonturile zilei de azi care o prevestesc pe cea de mâne...

Write your awesome label here.

Despre azi și despre viitor...

E-Vison inițiază un ciclu de evenimente cu invitați, care prin prisma experienței, expertizei și calităților lor umane vin să ne împărtășească propriile opinii asupra lumi și asupra unor subiecte de actualitate.

Ce se întâmplă azi și cum va fi mâne?...

Multiple scenarii ale viitorului, analize foresight sau simple predicții - sunt dezvoltate anual de către experți și instituții abilitate.
Fiecare țară, prin experiența și cultura sa are propriul drum și destin către mâne. Reprezentații de seamă a țării, prin cunoașterea, demnitatea și dedicarea lor pot contribui major la acest destin. Atât prin ceea ce sunt cât și prin ceea ce împărtășesc semenilor.
În cadrul evenimentului, invitații E-Vision vor discuta despre cum înțeleg ei dinamica lui azi și la ce să ne așteptăm mâine?..

Detalii de acces online

INVITAȚI

Prof. Dr. FLORIAN COLCEAG & Prof. Dr. Inginer FLORIN MUNTEANU

Florian Colceag
Doctor în Economie, Matematician
Prof. dr. Florian Colceag este matematician și economist, specialist în modelare matematică, analist în baza teoriilor complexității și a fractalilor. Expert internațional Gifted Education. Activează ca și consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educație, sociologie, teoria complexității, economie, în cadrul Institutului European de Integrare și a Centrului pentru Studii Complexe.
Este membru în organizații naționale și internaționale. A fost desemnat personalitatea europeana a anului 2007.
Florin Munteanu
Doctor în Științe, Inginer
Florin Munteanu este Membru titular al Academiei Oamenilor de Știință din România, Membru corespondent al Academiei de Științe Tehnice din România, Co-fondator și Șef al Catedrei UNESCO de Geodinamică din cadrul Institutul de Geodinamică al Academiei Române, Președinte fondator al Centrul pentru Studii Complexe. Mai multe despre activitatea dânsului puteți găsi pe https://www.florinmunteanu.ro/.
Created with