INSPIRA-TE , IMPLICA-TE  ȘI FII VARIANTA TA CEA MAI BUNA !

Participa la cursuri și îți vei largi orizontul cunoașterii, platforma noastră e-Vision îți facilitează experiențele de învățare pe care le meriți.    

CURSURI ȘI WEB-inarii e-Vision

The art of thinking
Arta de a gândi

Alaturi de partenerul nostru Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Cunoasterii Umane organizam webinarii sustinute de Dl Prof Florian Colceag

Crafts
Arta de a face

Simplitatea este complexitatea rezolvata! Constantin Brancusi 
invatam cu ajutorul tehnicilor traditionale ca simplu nu inseamna putin 

Domeniile vieții
Arta de a trai

Arta de a trai armonios este suprema arta!
Alaturi de noi vei întâlni traineri care prin experiente personale si profesionale au ajuns sa inteleaga legile universale .

Fii mai aproape de obiectivul tau !

Una din abilitatile umane care ne conduc spre a reusi este intentia !
Intentioneaza ca dezvoltarea ta sa fie in armonie cu tine si cu cei din jurul tau si vino alaturi de comunitatea e-Vision pentru a construi o lume a colaborarii. 

Our courses

TE INVITAM SA FACI PARTE DIN COMUNITATE

Abonează-te și te informăm  despre cursurile pe care le organizăm.

Thank you!
Oricine se poate abona. Completați doar adresa de e-mail de mai sus. Este ușor să vă dezabonați sau să vă schimbați preferințele ori de câte ori doriți.
Write your awesome label here.

Cunoaste oamenii care ne inspira

Este expert internaţional gifted education, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe

 Prof. Dr. Florian Colceag

"Medic homeopat, competente in api-fitoterapie, acupunctura si studii de psihologie medicala. Medic primar sanatate publica si management medical a scris peste 25 de carti , a creat si condus scoala Sanatatea 5D program on-line de educatie pentru adulti, a creat si coordoneaza grupul de mentorat FEMINA dedicat Sacrului feminin. Impreuna ne adresam celor ce vor sa inteleaga energia creatoare a femininului."
Dr Sorina Soescu
"Coach , mama si sotie a creat si coordoneaza proiectul De la jumatatea ta la Omul intreg care sunt . Acest atelier are in centru un subiect complex si anume Divortul. Divortul dupa o viata impreuna, este un dezastru.In cadrul atelierului, vorbim despre acest proces complex de transformare a divortului din dezastru in oportunitate de crestere "
Mentor Coach Cora Ionescu
Created with